spacer.png, 0 kB
logo.png


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Соопштенија
Прес соопштение-прес конференција
Вторник, 10 Јуни 2008 00:00

Македонскиот центар за меѓународна соработка (МЦМС) денес, 10 јуни 2008 година, во Холидеј ин во Скопје одржа прес конференција на која информираше за проектот за набљудување на визното олеснување во Македонија. Целта на проектот е подобрен пристап на граѓаните до шенгенскиот визен режим.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Страна 3 од 3
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB