spacer.png, 0 kB
logo.png


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Соопштенија
Информација за медиуми
Четврток, 28 Август 2008 00:00
Информација за медиуми - Првични регионални резултати од виза инфо линија
 
Прес соопштение
Вторник, 26 Август 2008 00:00

Како што укажуваат резултатите од виза инфо-линијата очигледно е дека ЕУ досега не ја исполни реториката со пракса. После повеќе од два месеци од отворањето на инфо-линијата во земји-потписнички на Спогодба за олеснување на визен режим, меѓу кои е и Македонија, тековните извештаи од инфо-линиите не даваат никаков основ за задоволство.

Повеќе...
 
<< Почеток < Пред 1 2 3 Следно > Крај >>

Страна 2 од 3
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB